18.11.2017
Navigation
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 592
· Nyeste bruger: jgkarstoft
Chart
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Velkommen
Tanken med dette website er at samle undervisningsmaterialer og teoretiske refleksioner til grundskolelærere, grundskoleelever, lærerstuderende, universitetsstuderende samt andre interesserede inden for de pædagogisk-didaktiske læringsmiljøer.

Du kan blive bruger af siden (gratis), hvilket opnås ved at følge instrukserne til venstre under Log ind og Klik her. Bemærk at jeg midlertidigt har ændret brugeroprettelsesprocessen således, at jeg personligt skal godkende nye brugere, hvilket kan vare op til et par dage. Efter brugeroprettelsen fremkommer der en række kategorier under fanen Navigation. Du kan frit benytte alle disse udlagte materialer.

Efter mere end en halv million (unikke) besøg på sitet samt mere end 500 brugere af siden har jeg - bl.a. af sikkerhedsmæssige hensyn - besluttet kun at gøre sidens materialer tilgængelig for brugere.
Sidens undervisningsmaterialer tilknyttet grundskolen er primært tænkt til brug i udskolingen/overbygningen (inkl. 10. klasse) og implicerer overvejende materialer til faget dansk - i nogen grad historie, samfundsfag og kristendomskundskab. Undervisningsmaterialerne tiltænkt lærerstuderende er hovedsageligt tilknyttet fagene pædagogik, lærerfaglighed og (almen/fag-) didaktik. Endelig skal det nævnes, at sidens indhold ikke opdateres i samme tempo som tidligere - dette bl.a. som følge af ændringer i undertegnedes arbejdsmæssige fokus.

Alt på siden er udarbejdet af undertegnede.

Thomas Svenne Langkjær
Viceskoleleder
Cand.pæd pæd., folkeskolelærer og Master i ledelse


Nyheder

Der er ikke oprettet nyheder endnu